скоро:

  follow me on Twitter

  вторник, јуни 05, 2007

  Имигрантска душа

  Се разнежни мојата имигрантска душа...

  6 коментари:

  Анонимен рече...

  Стварно пее педерот, маму му ебем!

  Анонимен рече...

  Поздрави од Пловдив!

  Ико рече...

  Хех, овој шо свири на клавирот ми е комшија, кисне у кладилница :-)

  Друго ми беше муабетот, сеа глеам зашто другарите го викале Моцарт :)))

  DeeJay рече...

  Здраво Бобан!

  Бидејќи си во Чикаго, можеби ќе сретнеш некого од мојот крај (Вратница, Татово).
  И таму ги има, но највеќе се распослани во и околу Детроит. ;)
  Од Вратница има 2000-3000 луѓе во тој дел од САД.
  Работаат разни работи, но најмногу се по рестораните у фурните.
  Кого и да сретнеш од ВР поздрави го од мое име, и нека те нагости добро. ;)

  Се читаме. Поздрав!

  ---
  DeeJay (Саше Антиќ)

  Анонимен рече...

  Друже до сега го читав целиот твој блог и не се каам што потрошив два саати на него. Ама морам да ти напоменам да бидеш малку поредовен на него поради фактот што вреди и слободно можам да кажам дека ова е нешто од најдобрите работи на кирилица што сум ги прочитал на нетов.

  kendra calhoun рече...

  i can't take a guess at what any of this says but i enjoyed the piano playing in this video!