скоро:

  follow me on Twitter

  петок, декември 23, 2005

  Best of Озборувач

  Хоризонтално - вертикални доживувања.
  1. Психоделичен Циркуз (Мој оригинален расказ)
  2. На 180 Степени (Како го доживувам Пловдив)
  3. Виза за USA
  4. Ден во Софија
  5. Oдење на кај Штип
  6. Возбуда пред да стигнам во USA
  7. Фрка пред летање
  8. Ми недостасува Пловдив
  9. Јас инфрустриран од Македонските автобуски фирми
  10. Kaко стигнав доАмерика
  11. Јас во Америка (без компјутер, кирилица, кола и со само еден слободен ден)
  12. Јас во Париз
  13. Како ја доживеав Америка
  14. Културен шок
  15. Првиот ураган - Денис
  16. Урагани Денис и Катерина - Како јас ги доживеав
  17. Заминувам од Алабама - Чикаго
  18. Мојот Chicago Experience
  19. Записка #1 od Chicago
  20. Jaс на Siers Tower
  21. Подготовка за Божиќ
  22. Јас на НБА Натпревар.
  23. Ванеса
  24. Џасми
  25. Рајан
  26. Казино во Лас Вегас
  27. Забавите, цимерките, излегувањето, американскиот танц и една порно ѕвезда
  28. Секојдневието, јас и услугите
  Blogito Ergo Sum.

  3 коментари:

  TargeT рече...

  Топ си, фурај си и понатака

  Анонимен рече...

  што е онда worst?

  Стойчо рече...

  Тук трябва да включош и това http://ozboruvac.blogspot.com/2006/07/blog-post_21.html

  Поздрави