скоро:

  follow me on Twitter

  сабота, септември 10, 2005

  Chi·ca·go (shi-kä'go)

  Толку е.. Крај на моето лето во Алабама... Крај на урагани, туристи, океани, плажи, излегувања по барови, работа по 15 часа на ден... Сега на ред е Illinois, Chicago.... Тргнувам утре и таму ќе сум за околу 20 часа... Знам дека има милион работи кои може да ги видам но мојата листа поцнува со John Hancock Buildingг или Sears Tower Skydeck... Сигурно ќе тркнам до Navy Pier каде нема да испуштам да видам 3Д симулација на историјата на Chicago... Ќе направам се да отидам до една од двете најдобри зоолошки во Америка или Lincoln Park Zoo или Brookfield.. И уште многу работи.... Преживувањата ќe ги прочитате тука...

  2 коментари:

  Avtobusarot! рече...

  Епа Бобане, сречан ти пут.
  Ќе ти ги читам преживувањата али поише би сакал да сум на твое место:)
  Пер, имаме блогови со слично име,
  Дојди кај мене а за замена на линкови, ти како кажеш.
  Answer_че еднмо чекам од тебе под мојов коментар, драг Мекедонско-Американски Озборувачу :)
  Поздраф.

  Avtobusarot! рече...

  Zdravo, Bobane! Ej, imeto ozboruvanje, kaj i da e, ke otide u materinu. I taka mislev da remontiram toa blogot. Ej, Americko-makedonecu... Pozdraf!