скоро:

  follow me on Twitter

  петок, мај 20, 2005

  Фрка

  Не можам да замислам колку ми е периодов фрка и илјадници работи ми се дешаваат. Кога се добри секогаш се обидувам да уживам максимално во нив. Фала богу ми тргна овие две недели - 19ти ми беше роденден и станав на 22 а сеуште се чувствувам како на 17 години. Кога ќе си кажам дека имам 22 години ми изгледаат многу... И се си мислам многу се. Другото е што викендов сум на свадба се жени брат ми и снаа ми доаѓа во куќа (добро де таа веќе е дојдена), па ќе се изиграме на нашите македонски ора. Ме учеа пајдушки, топтани, шест напред три назад (или обратно), циганчици и сл....А на 28 ми ќе летам за УСА и планирам да го покорам Атлантскиот океан. (покорам???) Од Софија ќе слетам во Париз па потоа лет до Миами па ондак со Автобус ќе се возам 18 часа до местото каде што ќе престојувам. Едвај чекам! Фрка ми е периодов па се читаме скоро!

  13 часа и 15 минути лет до Миами:


  18 часовен пат (со автобус) до местото каде што ќе престојувам:

  3 коментари:

  Sch - Narcis рече...

  Е а коа се враќаш дома гледаш снаати родила 5 деца и нем место за тебе, шо праиме а ? Ч)

  Малечката принцеза рече...

  Блазе си ти.Камо среќа јас да сум во таква фрка.

  Ania рече...

  eee aj so sreka turbulencii...jas 8 sati (so pauzi) edvaj gi preziveav a ti 13...

  kukuuuuuuuuuuuu