скоро:

  follow me on Twitter

  среда, мај 04, 2005

  I am so pleased

  Не можам а да не го изразам моето задоволство во врска со настаниве кои што се случија скоро. Прво за идејата на Нуанда за формирање на МБЗ (Македонска Блог Заедница) после на В У Н А за рецензијата која што ја направи за мојот блог:

  Озборувач на Бобан

  Милина! Ем цуцка суредено, ем фини текстчиња. Редовен апдејт и симпатични сликички. Тривијален рај. Вели дека озборувањата се пристојни.

  Објавувањето на сторијата на Старо Новата Багра, како и на идејата на Ивица да се собереме сите на куп. Се гледаме во Недела!

  Нема коментари: