скоро:

    follow me on Twitter

    петок, декември 09, 2005

    Abe stanav popularen :)

    Mi go opisale blogot vo Vreme, verojatno eden od najprodavanite dnevni vesnici deneska vo Makedonija. Ne znam dali da se raduvam i ne znam dali e nekoj golem uspeh... Dali e? Kako i da e fala na deckite od Vreme i onie koi me citaat redovno iako moram nekogas i jas se zamisluvam za smisolot na postoenjeto na ovoj blog od pricina sto nekogas mi odzema pari a najmnogu trud i vreme koe sto treba da go posvetam.

    „Озборувач“ е блог на извесен Бобан, којшто по учење или по работа се движи низ разни места во светот, а моментално живее и работи во Чикаго. За себе тој вели дека учествува во идна конспирација. Сака индивидуализам, демократија, слободен ум, слободни пазари, слободен код. Мрази инертност, себичност, мрзеливост и се што не му оди во прилог.

    Написите на блогот се често содржајни и интересни стории од секојдневието или размислувања на најразлични теми, испреплетени со фотографии или со други графички содржини. Понекогаш тие претставуваат комплетни патописни репортажи.

    Блогот во оваа форма постои од април 2005 година, а делата на авторот и пред тоа и се познати на интернетската јавност, од форумски или колаборативни веб-сајтови.

    Zaboravija da spomnat deka preziveav 2 uragana :)
    Dodeka kolegite Makedonci blogeri se vlezeni vo Trendo-film koj ne uspeav da go razberam poradi toa so ne mozam da odvojam dovolno vreme da procitam za se i so 5 sekundno gledanje se obidov da razberam koj e toj Bojan jas ke se vratam nazad vo kapitalizmot.

    5 коментари:

    Анонимен рече...

    Ај честито.

    Анонимен рече...

    Dobra ti e taa za Trendo-filmot :)

    Анонимен рече...

    Абе ... а да пишуваше на кирилица?

    Б.Ц. рече...

    Super blog, ako sakas razmena na linkovi ostaj komentar kaj mene.

    Анонимен рече...

    .