скоро:

  follow me on Twitter

  среда, јануари 28, 2009

  Безпотребно предупредување

  Телевизорот со рамен екран не е вклучен во поличката од десет долари.
  5 коментари:

  Анонимен рече...

  zosto nemas napisano post 7 meseci?

  San Jacinto Self Storage рече...

  I am very happy after the visit of this blog.

  Albuquerque Storage рече...

  Glad to find your blog, continue posting!

  Victorville Storage Units рече...

  for that amount, you really shouldn't expect a flat screen tv.

  97008 Storage Unit рече...

  I think youve made some truly interesting points.