скоро:

  follow me on Twitter

  понеделник, јуни 19, 2006

  Алтернативен начин на транспорт


  Чикаго, Јуни 17, 2006

  3 коментари:

  Бајкобиограф рече...

  Или, еколошката позадина на феудализмот...

  Negatifo рече...

  Mann oshte li si vo "American Dream" come on wake up :) Pozdrav od Negatifo ( tip4eto sho go zapozna vo taksito od Blagoevgrad do Strumica) RASPECT i mosh ke se vidime od godina vo ChiCago ;)

  Анонимен рече...

  belite robi!