скоро:

  follow me on Twitter

  петок, јуни 09, 2006

  Некои размисли  Кога не сум пишувал повеќе од една недела, и кога она што го пишувам на сајтот не е кој знае што тоа значи дека ми се случува или нешто многу забавно или нешто депресивно.

  Нема да ви кажам што е. :)

  Ви се случило ли некогаш во животот да ви се разделат патиштата со многу добар пријател?

  Се сеќавате ли како сте се чувствувале кога ви се исполнува некоја голема желба?

  На мене ми се случуваат и двете. Ќе пишам скоро, сега одам до плажа.

  4 коментари:

  Бајкобиограф рече...

  Ај, држ’ се... Не се давај!

  Мене пред некое време ми се случија и двете работи, too. Како се чувствував? Ко да се сончам на пороен дожд!

  Moby рече...

  Ти го читам блогот редовно ,само ретко коментирам.
  Одличен блог.
  Поздрав,

  Анонимен рече...

  boban moze li da te prasam za forumot kako go prevede? Aj kazi mi te molam. Ke ti bidam mnogu blagodaren.
  E-mail: stmartin@mt.net.mk

  Виктор рече...

  Убаво напишано :)