скоро:

  follow me on Twitter

  вторник, април 15, 2008

  Јавниот собраќај фалира

  Што се случува кога фалира јавниот сообраќај по метрополите.? Лудило! Во тој момент никој никаде не може да ја пренесе таа маса од луѓе...

  1 коментар:

  Анонимен рече...

  Боби,CTA ли е фалирало!Леле на къде отива Америка,е ти поне си близо до квартирата!