скоро:

  follow me on Twitter

  сабота, април 12, 2008

  Спрингфилд (не оној од Симпсонс)

  За викендов ќе тркнам до Спрингфилд. Не оној од Симпсонс туку главниот град на Илинои.

  Тука знам дека:

  - почнале драјв тру прозорите... огромен дел од американската култура.

  - пораснал и е закопан Абрахам Линколн.

  - ќе пробам корн дог он а стик.

  - ќе станам сведок на македонско - американско згодување.

  Не сум излегол од Чикаго девет месеци.

  1 коментар:

  Стойчо рече...

  Хехе! Напиши един пътепис!