скоро:

  follow me on Twitter

  петок, ноември 25, 2005

  Antifan e-mail

  From: Anonymous
  To: Me
  Date: Nov 23, 2005 2:23 PM
  Subject: [Озборувач] 11/23/2005 10:18:26 PM


  STRANICAVA TI TUSIT OD SITE STRANI ...

  BEZVEZA...

  Dr.Marko "ALAH e eden"

  "ALAH e eden"? WTF?

  1 коментар:

  GoodBytes рече...

  Ова ќе да е некој охриѓанец муслиман. :-)