скоро:

  follow me on Twitter

  вторник, ноември 29, 2005

  Te ukral taksistot? - Sekojdnevie #4

  2 коментари:

  Петар рече...

  Ех, ова и во Индија го има, дури имаш и готови формулари за да одбереш на кој точно начин те заебал таксистот. Не значи дека нужно и корист има од тоа.

  Бобан рече...

  i te kako e nuzno a za korist ne sum siguren.