скоро:

  follow me on Twitter

  сабота, март 08, 2008

  Од кај си? Од Македонија сум...

  Хеј... ти зборуваш со акцент... Од кај си? - ќе те праша некој многу често.
  Македонија - ќе одговориш онака задоволително.
  Оу... Супер.. А каде е тоа?

  или....

  Они: Хеј... Ти беше од Месопотамија нели?
  Jaс: !?!?!?!?

  Во контекст на погорново ви ја предавам Мис Саут Каролајна.


  1 коментар:

  manta рече...

  Ако речам дека е глупа ко точак,тоа би било навреда за предниот бандаш.Каква фока,еј!