скоро:

  follow me on Twitter

  петок, март 14, 2008

  Бесплатен Интернет? Хм... е нема!

  Ова видео е пример како големите корпорации (читај... пари) одлучуваат во Америка.

  Имаше предлог да се даде одредена фреквенција и да се дистрибуира бесплатен бежичен Интернет низ цела Америка.

  Комуникационата `комисија` не ја одобри со образложение дека тоа нема да е во интерес на конзумените.

  И јас пак ќе плаќам по $44.99 на месец за мојот.

  Нема коментари: