скоро:

  follow me on Twitter

  петок, март 21, 2008

  Зошто војната во Ирак нема смисла?

  3988 убиени Американски војници.
  Над 80.000 повредени.
  175 британски војници и 127 други војници убиени.

  151.000 - 600.000 (бројот е непознат) на убиени цивили, терористи и др.

  4.4 милиони бегалци,

  3 билиони долари потрoшени,

  и

  само ЕДНА Америка.

  Извор: Red Eye Chicago

  Нема коментари: