скоро:

    follow me on Twitter

    вторник, мај 02, 2006

    Чизбургер задоволство

    Измислен е пред точно 73 години оној ден кога на некој му текнало да залепи американско сирење до месо и да ги стави на лебчиња. Се јаде со компири и нема врска дали порачувате Биг Мек, Дабл Стек, Дабл Чизбургер или било како друг вид. Чизбургерот е толку глобализиран и си има свои земјо специфични модификации - зависи каде се конзумира. На подолните слики се гледа задоволството на имигрантите кога јадат Чизбургер - дел од Американскиот сон... (ова ми се пријатели од Холандија во изменета состојба на умот - среќа што не разбираат Македонски)

    Нема коментари: