скоро:

  follow me on Twitter

  среда, мај 17, 2006

  Барање работа и тоалетна хартија

  *Дел 2. Дел 1: Најдобриот пријател со човекот . Секојдневие во Америка.


  Во автобусите најчесто се забележува сликовитоста и навиките на Американскиот народ. Лево, црна девојка бара работа во еден од најпопуларните неделници во Чикаго (www.chicagoreader.com). Десно, жена во средни години со покупки на тоалетна хартија од ланецот на супермаркети JewelOsco кои беа први кои ја воведоа методата “Платете со допир“ метод на плаќање со скенирање на отпечатоците на прстите.

  1 коментар:

  Dejan рече...

  znaci ne sum ziv ako ne iskomentiram...
  blicot ti poprecil da napravis dobra fotografija.