скоро:

  follow me on Twitter

  сабота, март 11, 2006

  Јас преведен на Бугарски

  Моите текстови за Пловдив и Софија од пред половина година и повеќе преведени на бугарски јазик. хм.... Си звучам чудно.

  1 коментар:

  Стойчо рече...

  Добре звучиш :-) Много симпатично си го написал и се постарах да предам атмосферта на постинга ти.