скоро:

  follow me on Twitter

  понеделник, јануари 23, 2006

  Мексикан арми оф либерејшн


  Инструкции за разбирање:

  1. Секаде каде што пишува Мексико - читајте УСА.

  Реклама од Chicago Reader 19.01.2006

  Нема коментари: