скоро:

  follow me on Twitter

  недела, јануари 08, 2006

  Chicago - Секојдневие #6


  Возејќи се север на I-94 се гледа она што се вика Chicago Skyline

  Неќни додека одев на работа го зедов веќе неколку дена стариот Time кој ми стигна по пошта. Го бев забутал во некое ќоше и се обидував да го најдам околу половина час за да можам да го читам во возот до работа. Ајде трк до овде за да ги видите најдобрите слики во 2005 година. Неверојатно.

  Нема коментари: