скоро:

  follow me on Twitter

  петок, април 15, 2005

  Кој сум јас?


  Авторот се вика Бобан. Некои го викаат Боб (особено сега), Боби, а на некој кој како ќе му текне. Срцето му бие толку силно како да e дрмнал едно двојно експресо. Без шеќер, онака чисто. На оваа слика си ги крие очите и се фали дека има блогер маичка.


  Роден е во Штип, студираше во Бугарија и пред 2.5 години реши да имигрира за Америка без да ги зема во предвид мислењето на родителите, комшииите, пријателите и родните.

  И реши да остане тука. Зошто? Тука направи и научи многу работи кои додека беше во Македонија мислеше дека никогаш нема да ги направи во животот.

  На озборувач.орг пишуваа работи кои го изненадуваат и инспираат. Онака кога ќе му дојде. Произволно, но во ред. Дејствието некогаш се одвива хоризонтално а некогаш вертикално. Кога како. Зависи во каква состојба се наоѓа. Ако читате РСС емисии, кориситите Гугл Ридер, Блог Лajнс или некој друг читач кликнете тука:

  AddThis Feed Button

  Ако сакате... пишете му.... Или ако сте во Чикаго, некој за кафе?

  bobanst na gmail tocka com

  Мрази спам повеќе од секој друг.

  озборувач.орг си го купи од google.com а се хостира на блогер или МкХост. Фала Иван.

  Фала што го посетивте овој сајт.

  Thank you.