скоро:

  follow me on Twitter

  сабота, април 30, 2005

  Штип - Лулко на Демократијата!
  Не можејќи да се начудам на абсурдноста на славењето на 1 ви Мај од страна на граѓаните на нашава држава со скара и пиво изгубив надеж дека некој ќе протестира. И замислете се случи во Штип. Не можев да верувам! О ти - Штип лулко на демократијата! Браво! Клик тука за цела сторија.

  1 коментар:

  .аНТИ рече...

  Ни тоа не е протест, само некоја свечена седница!