скоро:

  follow me on Twitter

  сабота, април 30, 2005

  Само вас гледам - Мајку вам божју

  Сабајлево кога дојдов во Интернет кафево на фрижидерот со пијалиците ја видов сликава со Тито:


  Која веднаш ме потсети на она што го велеше дедо ми “Ех Тито да беше да видеше ова“ надевајќи се дека Тито секој момент ќе воскресне.
  - Што би направил Тито да знаеше дека во Македонија има 400.000 невработени? - праша дедо ми.
  - Па веројатно ќе гледаше прво за Србија, Хрватска, Словенија, Босна па дури после за Македонија - Македонија и во Југославија беше последна дупка на гајдата. - реков јас
  А тој збунето ми одговори:
  - Е не беше баш така.

  Нема коментари: