скоро:

    follow me on Twitter

    вторник, април 19, 2005

    Б'лгарин вo Aмерика

    Денеска случајно буричкајќи низ мрежата прочитав за една “неверојатна“ судбина за некој бугарин кој што отишол во Америка. Клик на сликата за поголемо.


    Нема коментари: