скоро:

    follow me on Twitter

    четврток, април 28, 2005

    Избришан Пост

    Од ко потрошив 40 минути на мојот пост Back in Macedonia 2 снема струја во Интернет кафево и целиот пост се избриша. Се изнервирав и не можев да го пишувам веќе. Го дигнав целово Интернет кафе, а администраторот ме гледаше со чудење. Back in Macedonia 2 нема да има. Сега подготвувам нешто ново.    Нема коментари: